NÉVSZERVER SZOLGÁLTATÁS, DNS HOSZTING

A névszerver, más néven DNS (Domain Name System) a böngésző címsorába beírt domain nevet fordítja IP címekké. Minden domain névnek rendelkeznie kell névszerverrel, melynek úgynevezett rekordjai (például: MX rekord, A rekord) megmutatják hol található a domain névhez tartozó honlap tartalma, vagy mely szerveren van a levelezés. Egy domain névhez több névszerver is tartozhat, kettő mindenképp (elsődleges névszerver, másodlagos névszerver).

 

.HU domain nevekhez tartozó névszerverek

.HU domain nevek regisztrációjához, vagy módosításához a névszerverek megfelelő konfigurációjára van szükség. Ennek hiányában nem végezhető el sem a módosítás, sem a regisztráció. Amennyiben a névszerver szolgáltatást nem cégünktől rendeli meg, kérjük erre figyeljen!

Névszerverek technikai ellenőrzése >>

Nálunk bejegyzett domain nevek esetében a névszerver szolgáltatást ingyenesen biztosítjuk, kivételt képez a webhoszting szolgáltatás nélkül megrendelt .HU domain név.

SZOLGÁLTATÁS DÍJ
Névszerver szolgáltatás két éves díja (.HU regisztrációhoz) 1.600.- Ft + ÁFA / 2 év
Névszerver szolgáltatás éves díja 900.- Ft + ÁFA / év
Másodlagos névszerver szolgáltatás díja díjmentes
Névszerverek módosítása díjmentes

 

 

Kiesésmentes szolgáltatóváltás Szolgáltatóváltás
Elérhetőségek
Gyakori kérdések
Domain Assistance

 

Domain névszerver módosítása

Amennyiben nálunk regisztrált domain nevéhez tartozó névszervereket szeretné módosíttatni, kérjük küldje el részünkre a lenti űrlapot!