Ha Ön cégünk bármely szolgáltatását igénybe veszi, legyen az bármilyen kis csomag vagy akár csak egy domain név, Önnek automatikusan jár a Domman Assitance Service. Egy kolléga, aki díjmentesen mindig a rendelkezésére áll, segít ha az internetes megjelenéssel, webmarketinggel, webhostinggal, tárhellyel, domain nevekkel kérdése merülne fel, tanácsra lenne szüksége.

 

 

Volt már rossz tapasztalata?

Elege van a túl kicsi vagy éppen a túl nagy szolgáltatók lassú reakcióiból, az elérhetetlen telefonszámokból, és a meg nem válaszolt levelekből? A túlzottan szakmai vagy a hozzá nem értő kollégák "segítségéből"?

Válassza a cégünk prémium minőségű szolgáltatásait, a hazai piacon egyedülálló Domman Assistance szolgáltatással!

Mitől egyedi?

Kollégáink nem csak az igénybevett szolgáltatás kapcsán segítenek, azaz nem support-ot nyújtanak, hanem valós segítséget, tanácsot adnak vállalkozások napi szinten felmerülő IT és webes kérdéseiben. Például:

 

> TECHNIKAI PROBLÉMA

Probléma merült fel a helyi hálózatban, nincs internet, nem elérhető a weboldal, vagy gond van a levelezéssel. Segítünk kideríteni mi állhat a probléma hátterében, mely szolgáltatónál lehet gond, hol kell a hibát bejelenteni, milyen alternatív megoldás segíthet a hiba elhárításáig.

> WEBOLDAL MÓDOSÍTÁS

Gyors segítségre van szükség a céges weboldalon, de a kivitelező nem elérhető, nem tud segíteni, vagy azonnali megoldásra van szükség.
Gyakran alakul ki olyan helyzet, hogy a vállalati weboldalon valami probléma adódik, vagy gyors módosításra van szükség, hirtelen változnak árak vagy feltételek, esetleg egy telefonszám vagy egy kolléga elérhetősége, és a weboldalt készítő cég vagy szakember nem elérhető. Szinte biztosan tudunk segíteni egy harmadik fél által készített weboldal gyors módosításában is, legyen szó egy kép cseréjéről, szöveg és egyéb tartalom módosításról, vagy hibajavításról.

> ÜZLETI KÉRDÉSEK

Egy kapott árajánlat reális? Valóban szükség van egy adott szolgáltatásra cégének? Érdemes lecserélni a vállalat website-ját?
13 év webhosting, web fejlesztői, ügynökségi, tanácsadói, SEO és marketing tapasztalattal kollégáink segítségére sietnek ha kérdése merülne fel, és legjobb tudásunk szerint adnak gyakorlati, közérthető, ésszerű tanácsot.

> WEB-MARKETING

Miért nem jelenik meg a céges weboldal a google top 20 találatai között? Miért tűnt el a keresőkből a website? Mire érdemes költeni, e-DM kampányra, banner hirdetésre, vagy fizetett kereső megjelenésre? Hogyan mérhető a hatékonyság? A kapott ajánlat olcsó vagy drága? Segítünk kiigazodni az internetes hirdetések útvesztőjében, javaslatot teszünk a hatékony kampány megtervezésére.

Keresse kollégáinkat, próbálja ki a Domman Assistace nyújtotta előnyt!

            Domain Assistance szolgáltatás

 

 

Kiesésmentes szolgáltatóváltás Szolgáltatóváltás
Elérhetőségek
Gyakori kérdések
Domain regisztráció Domain regisztráció