Domain Assistance
Volt már rossz tapasztalata? Elege van a túl kicsi, vagy éppen a túl nagy szolgáltatók lassú reakcióiból, az elérhetetlen telefonszámokból, és nem megválaszolt levelekből? A túlzottan szakmai, vagy a hozzá nem értő kollégák "segítségéből"?

Domain Assistance

Egyedülálló 99,8%-os rendelkezésreállás, és pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem elégedett a szolgáltatásunkkal

Webhoszting

e-mail postafiók, webtárhely, PHP és MySQL, honlap statisztika
Mi nem csak a regisztrációban, vagy a domain megújításában segítünk, teljeskörű domain szolgáltatást nyújtunk

DOMAIN név REGISZTRÁCIÓ

SEGÍTÜNK

Milyen domain nevet válasszak?

Nem egyszerű kiválasztani cégünk számára a megfelelő domain nevet. Rengeteg kérdés felmerül, amit szem előtt kell tartanunk regisztrációkor. Csak küldje el részünkre vállalkozása nevét, és fő termékének, szolgáltatásának megnevezését, ingyenesen elküldjük Önnek szabad, regisztrálható domain név javaslatainkat!

ELINTÉZZÜK

Kiesésmentes szolgáltatóváltás

Amennyiben nem elégedett a szolgáltatójával, a meglévő domain nevére regisztrátor váltást kezdeményezne, de tart a honlapja, és levelezése leállásától, válasszon minket! Garantáljuk a kiesés nélküli váltást. Még a domain átkérése előtt beállítjuk az e-mail címeit, és teszt URL-t biztosítunk, ahol le tudja ellenőrizni weboldalának működését.

VÁLASZOLUNK

Gyakran ismételet kérdések

Ki egy adott domain név tulajdonosa? Mennyi idő a domain regisztrációja? Mi az a névszerver? Lehet-e reaktíválni a felmondás alatt lévő .HU domaint? A következőkben igyekszünk megválaszolni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket domain regisztráció, webtárhely, és e-mail postafiókok kapcsán.